Sulfina Barbu: Liviu Dragnea l-a scos pe Victor Ponta la inclazire pentru a fi premier in toamna [1]

PSD urmareste sa il numeasca pe Victor Ponta premier la toamna, crede Sulfina Barbu, vicepresedinte PNL

. Ea spune ca PSD isi propune sa acapereze intreaga putere prin mentinerea lui Calin Popescu Tariceanu la Senat si indepartarea lui Valeriu Zgonea.

Sulfina Barbu Foto: Mediafax

"Domnul Dragnea de o luna de zile l-a scos pe domnul Ponta la inclazire pentu a fi premier in toamna. Ponta a avut dreptate va fi vai de capul Romaniei daca planul nociv al PSD va avea sorti de izbanda. (…) Vineri, domnul Ponta a inceput sa dea semnale ca pregateste un nou guvern PSD-ALDE si ca se asteapta sa fie numit din nou premier", a declarat vicepresedintele PNL, Sulfina Barbu, potrivit Mediafax.

Sulfina Barbu a afirmat ca PSD urmareste sa acapareze puterea prin mentinerea lui Calin Popescu Tariceanu la Senat, politician urmarit penal, si "scoaterea din carti" a actualui presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

"Planul PSD incepe sa iasa la iveala si anume ca acest partid urmareste acapararea intregii puteri din Romania. Planul este simplu, il tin in fruntea Senatului pe domnul Tariceanu, nu le pasa ca al doilea om in stat este un politician urmarit penal. Conteaza doar ca aceasta functie sa fie securizata printr-un om care raspunde la comenzi. L-au scos din carti pe domnul Zgonea, care dadea semne de independenta fata de Dragnea. Nu le pasa ca incalca Regulamentul, conteaza doar ca functia sa fie a lor si fac toate astea pentru ca la toamna sa incerce impunerea premierului care sa ii apere de ofensiva DNA. Acela este Victor Ponta", a spus Sulfina Barbu.

Sulfina Barbu a afirmat ca doar presedintele Kalus Iohannis sta in calea numirii "unui premier urmarit penal in mai multe dosare".

Vicepresedintele PNL a mai sustinut ca "acest trio anti-justitie si in favoarea privilegiilor pentru membri PSD" sta in spatele Gabrielei Firea, asa cum a stat si in spatele lui Sorin Oprescu.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost prima care a lansat scenariul potrivit caruia ca triada Dragnea-Ponta-Tariceanu urmareste demiterea Guvernului, suspendarea presedintelui Klaus Iohannis si "diluarea" luptei anticoruptie.

Citeste si: Calin Popescu Tariceanu: Nu am de ce sa-mi dau demisia de la Senat. Suspect, da, ok, poti sa fii suspect
Publicat de : ---
Data publicrii: 30 Mai 2016 - 05:12
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55037&titlu=Sulfina_Barbu__Liviu_Dragnea_l_a_scos_pe_Victor_Ponta_la_inclazire_pentru_a_fi_premier_in_toamna