Punctul de intalnire: Cum vede PNL revenirea lui Victor Ponta intr-o functie de stat [1]

Radu Tudor a prezentat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, o declaratie a fostului premier Victor Ponta cu privire la revenirea sa intr-o functie in stat

.

Victor Ponta a declarant ca se mai gandeste cu privire la posibilitatea de a ocupa o noua functie in stat, precizand ca ii da curaj primarul din Reghin, Maria Precup, care a decis sa candideze pentru un nou mandat, desi a fost acuzata de DNA de acte de coruptie.

"Pentru Reghin si pentru PSD o sa fie foarte bine ca Maria Precup sa fie aleasa din nou primar. Pentru ea va fi rau. M-au intrebat destui jurnalisti, si nu doar jurnalisti, daca o sa ocup iarasi o noua functie in stat. Si am zis, sigur pentru mine va fi rau daca o sa ocup acea functie. Cred, insa, ca Maria imi da si mie curaj. Deci, daca tu ai curaj acum ma mai gandesc si eu”, a spus Victor Ponta.

Aflat cu Ponta in campanie in Ardeal, presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat: "Pe 7 iunie suntem pregatiti sa indeplinim procedurile de revocare a lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor".

Invitat in emisiune, deputatul PNL Cezar Preda a afirmat ca Victor Ponta nu ar trebui sa transmita un asemenea mesaj Romaniei.

”Un om de asemenea anvergura politica nu trebuie sa dea un asemenea mesaj. El nu trebuie sa spuna ca admira curajul unui om care candideaza, pentru faptul ca este acuzat de DNA de coruptie. Chiar daca, asa cum spune legea, acel om are dreptul sa candideze. Romania nu trebuie sa isi ia exemple de la oamenii care au probleme cu legea”, a spus Cezar Preda.


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Mai 2016 - 05:12
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55030&titlu=Punctul_de_intalnire__Cum_vede_PNL_revenirea_lui_Victor_Ponta_intr_o_functie_de_stat