Prognoza Alinei Gorghiu: PSD pregateste cea mai puternica ofensiva impotriva PNL [1]

Autor: C

. S.

Alina Gorghiu nu se lasa. La ceas aniversar pentru PNL, a se citi aniversarea a 141 de ani de la infiintarea formatiunii, facand referire la apropiatele alegeri locale, co-presedintele PNL nu a pierdut ocazia pentru a lansa noi acuzatii in directia “triadei Ponta-Dragnea- Tariceanu”.

 

Incepand cu PSD-ul care, in opinia sa, “pregateste cea mai puternica ofensiva impotriva PNL, a Guvernului, a Justitiei, a Presedintelui si, in general, a tot ce inseamna norma democratica si europeana”, Gorghiu nu i-a uitat nici pe fostul si actualul lider al social-democratilor, precum si pe co-presedintele ALDE, pe care ii acuza, “la pachet” ca ar incerca, nici mai mult, nici mai putin, decat sa “genereze cea mai acuta, cea mai profunda criza politica prin care Romania poate trece”.

Mai precis, Gorghiu sustine ca in planurile celor trei s-ar afla demiterea actualului Guvern, numirea lui Ponta in fruntea Camerei Deputatilor, ba chiar si o eventuala suspendare a sefului statului. “Nu se vor impiedica de nimic sa puna in practica restauratia statului ticalos. (…) Romania va deveni un Hexi Pharma la nivel national, iar lupta anticoruptie se va dilua, pas cu pas”, a precizat liberala, care a adaugat ca “miza PNL” este sa opreasca aceste lucruri.


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Mai 2016 - 04:37
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=55000&titlu=Prognoza_Alinei_Gorghiu__PSD_pregateste_cea_mai_puternica_ofensiva_impotriva_PNL