Ciuvica l-a facut pe Basescu sa plateasca datoriile familiei [1]

Presedintele Traian Basescu si-a cerut scuze publice pentru faptul ca firma fratelui sau, Mircea Basescu si a sotiei, Maria, are datorii la stat.

Printr-un comunicat difuzat de administratia prezidentiala, Basescu da asigurari opiniei publice ca toate aceste datorii vor fi platite pana joi, 30 iunie. Mugur Ciuvica a descoperit ca familia presedintelui Basescu datoreaza la stat o jumatate de miliard de lei. Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, se refera la faptul ca fratele si sotia sefului statului, Mircea respectiv Maria Basescu, sunt oameni de afaceri care nu au achitat impozitele pe profit. "A.M.C. CROS SRL, la care Mircea Basescu si Maria Basescu detin impreuna 59% din actiuni, datoreaza in total bugetului de stat 537.555.568 lei", se arata intr-un comunicat al Grupului de Investigatii Politice. A.M.C. CROS SRL se afla in executare silita.
Publicat de : I.A., M.V.M.
Data publicării: 30 Iun 2005 - 08:30
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5488&titlu=Ciuvica_l_a_facut_pe_Basescu_sa_plateasca_datoriile_familiei