Tariceanu: Sunt foarte multumit de unitatea coalitiei! [1]

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, public, marti, dupa intalnirea cu liberalii, ca este "foarte multumit" de modul in care a functionat pana acum coalitia de guvernare si Alianta D.A..

El a exemplificat prin unitatea, "soliditatea" de care au dat dovada partidele din coalitia Executivului si la nivel parlamentar, la momentul angajarii raspunderii Executivului asupra pachetului de legi ale justitiei si proprietatii.


Surse din PNL: Premierul, pesimist in colaborarea cu Boc

Totusi, in spatele usilor inchise, liderul PNL si-a exprimat vehement nemultumirea fata de relatia cu PD, in speta cu presedintele acestuia, Emil Boc. Surse din PNL, citate de Mediafax, au declarat ca Tariceanu s-a aratat pesimist, in ultima sedinta a conducerii partidului, in privinta acestei colaborari. El a aratat ca, dupa ce a fost instalat in fruntea PD, Emil Boc nu are credibilitate si executa ordinele primite de la Palatul Cotroceni. In privinta fuziunii cu PD, mai multi lideri ai PNL au spus ca nu vor sa fuzioneze cu un partid fara identitate, "care culege doctrine", au afirmat aceleasi surse. Aceleasi opinii au fost exprimate chiar in cadrul intalnirii la care a participat si Tariceanu. Premierul nu a ratat nici ocazia de a-si ataca propriii colegi de partid. Astfel, el si-a exprimat dezacordul fata de declaratiile facute de Ludovic Orban, dar le-a interzis liberalilor sa isi exprime public opinii de acest gen.
Publicat de : L.R./C.C.
Data publicării: 30 Iun 2005 - 08:17
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5478&titlu=Tariceanu__Sunt_foarte_multumit_de_unitatea_coalitiei_