Presedintele plateste datoriile nevestei [1]

Presedintele Traian Basescu si-a cerut ieri scuze si a dat asigurari ca firma A.M.C. CROS SRL, administrata de fratele sau, Mircea Basescu, isi va achita integral, pana joi, 30.06.2005, datoriile catre stat cifrate la aproximativ 15.000 de euro, inclusiv penalitati.

Intr-un comunicat al Presedintiei se precizeaza ca seful statului solicita institutiilor abilitate sa aplice legea si in cazul firmei A.M.C. CROS SRL. Reactia presedintelui a fost generata de un comunicat al Grupului de Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica si dat ieri publicitatii, in care se preciza ca firma amintita, condusa de sotia si fratele lui Basescu, nu isi plateste impozitul pe profit.

Ciuvica a facut trimitere in comunicat la declaratiile lui Basescu din 2004, in care spunea ca "pentru evazionisti exista un singur drum: spre puscarie. Iar cei care rezista in economie fara sa-si plateasca datoriile au si ei o solutie: falimentul".
Publicat de : M.T.
Data publicării: 30 Iun 2005 - 08:13
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5473&titlu=Presedintele_plateste_datoriile_nevestei