''Bat Clopotele Alianței'' spun cei din PSD Caraș Severin [1]

Purtătorul de cuvânt al PSD Caraș Severin, Claudiu Pasăre, a declarat la Reșița că ,,Bat clopotele alianței. Așa se traduce Convenția PD în cadrul căreia Emil Boc a fost înscăunat pe fotoliul de președinte al PD.

Am asistat la un simulacru de Congres cu 4000 de aplaudaci, un singur candidat, schimbarea orientării doctrinare fără consultarea membrilor de partid, caracteristici clare ale vremurilor de tristă-amintire din regimul comunist.’’

Pasăre a mai spus că ,,Declarațiile lui Victor Orban și ale lui Eugen Nicolăescu precum că Traian Băsescu vrea schimbarea lui Tăriceanu din funcția de premier, dovedesc încă o dată faptul că Alianța se află într-un butoi cu pulbere care stă să explodeze.

De fapt, această Convenție a PD a demonstrat faptul că Traian Băsescu este președintele PD și își dorește din ce în ce mai mult să-l înlăture pe Tăriceanu din funcția de premier pentru a susține un viitor premier ușor de controlat de Cotroceni. Sunt informații că mai mulți membrii PD, nemulțumiți de modul în care s-a desfășurat Convenția PD, vor părăsi partidul și se vor îndrepta către PSD’’ a mai declarat Pasăre.
Publicat de : Vali POPOVICI
Data publicării: 28 Iun 2005 - 19:30
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5463&titlu=_Bat_Clopotele_Aliantei__spun_cei_din_PSD_Caras_Severin