SRR si SRTv, merele discordiei [1]

Deputatii si senatorii au inceput, ieri, sedinta comuna consacrata alegerii noii componente a Consiliilor de Administratie ale Televiziunii si Radioului Publice, conform Mediafax.

Comisiile de cultura au audiat o parte din candidati, iar pentru cei care s-au prezentat a fost emis un raport favorabil, prin care se propune plenului aprobarea listei cu candidaturi. Astfel, pentru CA al TVR, dintre cei nominalizati drept candidati nu s-au prezentat Florin Mihailescu, supleant propus de PC, si Dan Mircea, supleant din partea personalului Televiziunii. Lista cuprinde 12 candidati pentru titularii din CA. Pentru CA al Radioului Public, Paul Grigoriu, titular din partea PD, a renuntat la candidatura, iar parlamentarii PD nu au avansat o alta propunere pana la incheierea audierilor. Lista cuprinde 11 candidati pentru titularii din CA. Pentru ca aceste consilii de administratie sa functioneze, este nevoie de minimum 9 membri.
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Iun 2005 - 08:59
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5405&titlu=SRR_si_SRTv__merele_discordiei