Alianta are o fixatie: Capul lui Nastase si al lui Vacaroiu, pana la toamna! [1]

Liberalii si democratii vor sa convoace o sesiune extraordinara a Parlamentului, in aceasta vara, pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, transmite Mediafax, citand surse din Alianta.

Decizia a fost luata in sedinta de ieri a Consiliului National de Conducere al Aliantei, urmand sa se discute si in conducerea Coalitiei. Sesiunea extraordinara ar putea fi convocata, cel mai probabil la sfarsitul lunii august, pana atunci urmand sa fie finalizata si modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor. Regulamentul Senatului a fost modificat, noua varianta urmand sa fie introdusa pe ordinea de zi a plenului pentru a fi adoptata. Surse parlamentare sustin ca noile regulamente ale celor doua Camere ar putea fi adoptate tot in sesiunea extraordinara din august. Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, anunta saptamana trecuta, ca senatorii ar putea dezbate Regulamentul acestei Camere in a doua jumatate a lunii septembrie. El a afirmat ca raportul Comisiei speciale pentru modificarea Regulamentului acestei Camere a fost finalizat intr-o prima etapa, urmand sa fie transmis senatorilor pentru ca, pe durata vacantei parlamentare, sa formuleze eventuale amendamente.
Publicat de : Claudia Cristofan
Data publicării: 28 Iun 2005 - 08:58
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5404&titlu=Alianta_are_o_fixatie__Capul_lui_Nastase_si_al_lui_Vacaroiu__pana_la_toamna_