CSAT prezinta raportul in Parlament [1]

CSAT a depus la Parlament raportul de activitate pe 2004, documentul urmand sa fie prezentat Camerelor reunite dupa ce Comisiile de aparare vor intocmi un raport comun.

Raportul de activitate al CSAT nu se supune aprobarii Parlamentului. CSAT a recomandat Guvernului, in 2004, sa ia masuri printre altele, pentru realizarea unui program sistematic de crestere a suprafetei forestiere si a perdelelor de protectie, de realizare a lucrarilor hidrotehnice necesare pentru prevenirea inundatiilor si a secetei, elaborarea hartilor de risc la inundatii si alunecari de teren, actualizarea planurilor de aparare impotriva inundatiilor.

Activitatea de prevenire si combatere a actelor de coruptie, criminalitatii organizate, traficului de droguri, de bunuri, si de persoane a avut mai mult "un caracter constatativ, fara a se desfasura o sustinuta actiune de prevenire, de prezentare a efectelor negative asupra persoanelor sau colectivitatilor, ca urmare a nerespectarii legislatiei in vigoare", precizeaza acelasi document.
Publicat de : Mediafax
Data publicării: 28 Iun 2005 - 08:54
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5398&titlu=CSAT_prezinta_raportul_in_Parlament