Raiffeisen Leasing a încheiat în 2004 contracte în valoare de 117 mil euro [1]

Raiffeisen Leasing a încheiat în 2004 contracte de leasing în valoare de peste 117 milioane de euro. Membră a grupului financiar Raiffeisen, compania activează pe piața românească din iulie 2002.

În portofoliul Raiffeisen Leasing, echipamentele reprezintă 10% din totalul contractelor încheiate, camioanele și vehiculele comerciale 40%, iar autoturismele 50%. Compania oferă leasing financiar atât pentru persoane juridice - IMM-uri și corporații -, cât și pentru persoane fizice.

Raiffeisen Leasing și-a extins în anul 2004 rețeaua teritorială ajungand la 16 sucursale care funcționează în sediile Raiffeisen Bank din următoarele orașe: Arad, Bacău, Brașov, Baia-Mare, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Târgu Mureș. Reprezentanții zonali sunt responsabili pentru relațiile cu clienții atât în orașul în care operează sucursala cât și în regiunea înconjurătoare, compania propunîndu-și să acopere prin rețeaua sa întreaga tara. Contractele de leasing încheiate în 2004 au provenit în proporție de 40% din București, restul de 60% fiind încheiate în alte orașe.

„În anul 2004 Raiffeisen Leasing și-a atins obiectivul de a-și confirma poziția ca unul dintre liderii pieței de leasing. Începând din anul 2005 vom oferi trei noi produse: leasing operațional, leasing pentru flote auto și leasing imobiliar. Ne propunem să ne întărim poziția pe piața de leasing printr-o continuă îmbunătățire a calității serviciilor oferite clienților noștri.” declară Bernd Kuenzel, președinte Raiffeisen Leasing.

Din august 2004, Raiffeisen Leasing este membră a Asociației de Leasing Bancar care numără în prezent un total de 8 societăți de leasing reprezentând grupuri financiar bancare de renume și cu reprezentare internațională.
Publicat de : ---
Data publicării: 24 Ian 2005 - 13:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=523&titlu=Raiffeisen_Leasing_a_incheiat_in_2004_contracte_in_valoare_de_117_mil_euro