Paleologu: La Bucuresti abordam alegerile locale intr-o maniera total neserioasa si chiar sinucigasa, prin sustinerea lui Busoi la Primaria Capitalei. Este o bataie de joc la adresa bucurestenilor [1]

"Mi se pare ca la Bucuresti abordam alegerile locale intr-o maniera total neserioasa si chiar sinucigasa

. Nu e vorba numai de candidati. In primul rand, PNL-ul trebuie sa-si puna cenusa in cap, pentru ca l-a sustinut pe Oprescu. Nu a fost candidatul fostului PNL? Deci jumatate din PNL trebuie sa-si puna cenusa in cap, pentru ca l-a sustinut pe Sorin Oprescu. De asemenea, numirile de primari interimari de dupa suspendarea lui Sorin Oprescu sunt lamentabile, este o bataie de joc la adresa bucurestenilor", a declarat Paleologu, luni, la RFI.

Deputatul este de parere ca PNL trebuie sa-si faca "autocritica" pentru lista pentru Consiliul General din 2012, avand in vedere ca fostul primar Sorin Oprescu a actionat cu "complicitatea" consiliului si ca "vom asista la perpetuarea acelorasi practici pur si simplu sfidatoare la adresa cetatenilor Bucurestiului".

"Candidatii nu inteleg pe ce criterii au fost desemnati si am impresia ca sondajul care s-a facut i-a luat in calcul numai pe amatori, numai pe cei care si-au anuntat intentia de a candida. Or un sondaj serios pentru asa ceva, vorbim totusi de Primaria Bucurestiului, trebuie sa includa si persoane care nu si-au manifestat dorinta asta, din motive legitime. Adica nu putem sa avem un candidat numai pentru ca ceilalti sunt mai prosti", a mai spus Paleologu.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.All site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozfqlkunfuj', {myMaster: 'cUFVIc8hnWY12MT8qto9goLrcsx61X63Ya0wDgWCtY7.B7' });

Referitor la alegerile parlamentare, Paleologu crede ca pe liste vor aparea "tot felul de legume congelate din istoria recenta a partidelor noastre politice" pentru ca listele sunt facute de conducerile centrale ale partidelor.

"Vom avea de ales intre diferite legume congelate total decredibilizate si uzate in ochii alegatorilor, dar care sunt curtezani ai sefilor de partide. Pe aceia ii vom vedea pe primele locuri la alegeri. In mod cert, la Bucuresti asa se va intampla", a mai spus deputatul, care crede ca Miscarea Populara va intra in Parlament datorita notorietatii fostului presedinte Traian Basescu, insa M10, condus de europarlamentarul Monica Macovei, nu va reusi sa adune suficiente voturi pentru a intra in Parlament.


Publicat de : ---
Data publicării: 19 Ian 2016 - 05:47
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=51953&titlu=Paleologu__La_Bucuresti_abordam_alegerile_locale_intr_o_maniera_total_neserioasa_si_chiar_sinucigasa__prin_sustinerea_lui_Busoi_la_Primaria_Capitalei__Este_o_bataie_de_joc_la_adresa_bucurestenilor