Chirurgul din Valcea care si-a atacat un coleg cu un bisturiu, candidat PRM la alegerile din 2012 [1]

Medicul chirurg Constantin Ploscaru, cercetat de politisti si procurori dupa ce a atacat cu un bisturiu, in sala de operatie, un alt medic chirurg, a fost membru PRM si a candidat in alegerile parlamentare din 2012 din partea acestei formatiuni, sub sloganul \'Tai in carne vie coruptia si minciuna\'

.

Potrivit blogului sai de campanie din 2012, Constantin Ploscaru a candidat pe listele PRM pentru un loc in Camera Deputatilor. Sloganurile sale de campanie au fost \'Eu tai in carne vie coruptia si minciuna\' si \'Vreau sa fiu un medic pentru Sanatatea Economica si Morala a Valcii!\'.

Tot pe blogul sau de campanie, medicul si-a facut si o scurta prezentare, afirmand ca este \'crestin-ortodox convins\'. \'Iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti\', scria medicul despre convingerile sale.

\'Parintii mei au fost oameni simpli, cu frica de Dumnezeu, ce au avut doi copii - eu medic si fratele meu preot. Am urmat primele opt clase in satul natal, iar in anul 1971 am absolvit liceul teoretic Vedea, Arges, profil real, aici luand decizia de a urma o profesie medicala. in care m-am dedicat exclusiv omului si nevoilor sale cotidiene, fiind sensibil la orice adiere in viata sufleteasca a semenilor\', se arata in prezentarea pe care si-a facut-o in 2012 candidatul PRM.

Acesta explica faptul ca a ajuns in politica, sa candideze din partea partidului lui Corneliu Vadim Tudor, pentru a-si ajuta concetatenii si afirma ca a respins alte oferte, precum cele din partea PPDD, care l-au \'scarbit iremediabil\' solicitandu-i bani pentru a ajunge pe liste. \'M-au scarbit iremediabil, conditionandu-mi inscrierea pe liste de cotizarea cu o suma imensa, de 25.000 de euro, fapta reprobabila ce m-a dezamagit profund, si m-au dezgustat, pentru ca nu suport escrocii, impostura, banditismul si lipsa de caracter, a unora ce nu au nici 10% din pregatirea mea, practic niste pigmei ordinari si declasati impostori\', scria medicul.

In alegerile din 2012, Constantin Ploscaru s-a situat pe penultimul loc in colegiul din Valcea in care a candidat, obtinand doar 523 de voturi.

Medicul Constantin Ploscaru, chirurg la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, este cercetat penal dupa ce, sambata, a atacat cu un bisturiu un alt chirurg in incinta unita?ii sanitare, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse judiciare.

Conform surselor citate, intre cei doi medici a izbucnit un conflict ca urmare a unor neintelegeri mai vechi, iar chirurgul Constantin Ploscaru si-a atacat colegul chiar in sala de operatie. Bisturiul cu care chirurgul Constantin Ploscaru l-a atacat pe colegul sau a trecut pe langa artera carotida, ranindu-l pe acesta.

Medicul atacat, Emil Barbulescu, a fost supus unei interventii chirurgicale, iar pana la ora transmiterii acestei stiri nu a depus plangere la Politie, insa, cu toate acestea, in urma incidentului, chirurgul Constantin Ploscaru a fost dus la audieri la sediul Politiei Valcea.

Singurul RCA in 12 rate comenteaza sau vezi comentarii /* (c)
Publicat de : ---
Data publicării: 18 Ian 2016 - 06:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=51933&titlu=Chirurgul_din_Valcea_care_si_a_atacat_un_coleg_cu_un_bisturiu__candidat_PRM_la_alegerile_din_2012