Situatie incredibila: Om al strazii, arestat la domiciliu [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Luni, un echipaj de politie din Bucuresti a observat un tanar ce parea suspect deoarece cara o butelie de gaz

. Legitimat, barbatul s-a dovedit a fi un personaj cercetat pentru furt si care trebuia sa fie in arest la domiciliu. Din moment ce domiciliul declarat era unul fictiv, barbatul de 23 de ani a fost dus la Centrul de Servicii Sociale "Sf. Ioan".

„Are documente, dar este un om al strazii. Scrie o adresa pe buletin, dar e ultima lui adresa, unde a locuit. Apropiati nu are, nu are apartinatori. Il putem tine pana cand vorbim cu cei de la Politie si o sa spuna ce vor sa faca cu el in continuare. Deocamdata, pe perioada iernii si apoi o sa vedem ce putem sa facem. Este o situatie unica, este un caz mai special, cum ati zis si dumneavoastra, e prima data cand vedem un astfel de caz”, a spus Ionut Voicu, coordonatorul centrului, scrie B365. ro. 

 „Este la izolare acum, pana vom transa cu birourile juridice astazi daca il vom putea tine in continuare acolo sau nu”, a explicat si Cosmina Simean, director DGASMB. 

Spre deosebire de ceilalti oameni ai strazii care stau cate cinci in camera, suspectul "arestat la domiciliu" a fost cazat singur.

Din cauza faptului ca a mintit in instanta cu privire la domiciliul sau, barbatul risca sa fie arestat preventiv. Deocamdata, responsabilii de la centrul social nu il pot opri sa plece.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroyapjknnpoo', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrolaitgqdlpt', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); Citeste si Gigi Becali a explicat cum a ''facut'' cinci carti in inchisoare: ''Fara sa scriu nimic, sunt coautor si imi da legea 30 de zile'' Citeste si Unde va ajunge dosarul deputatului PNL care a accidentat mortal un barbat pe trecerea de pietoni Citeste si Iohannis, criticat dur de Miscarea Populara: ''E surd si mut''
Publicat de : ---
Data publicrii: 07 Ian 2016 - 06:12
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=51736&titlu=Situatie_incredibila__Om_al_strazii__arestat_la_domiciliu