Doi noi secretari de stat numiti de Dacian Ciolos la Justitie si Economie: un tehnocrat si un apropiat PSD [1]

Premierul Dacian Ciolos i-a numit pe Adrian Baboi-Stroe si pe Anca Magdalena Chiser in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, respectiv Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri

. Anca Magdalena Chiser a figurat in 2004 pe listele PSD pentru un loc de deputat.

Premierul Dacian Ciolos Foto: expunere.com

Liviu Stancu a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Justitiei, iar in locul sau a fost numit Adrian Baboi-Stroe, potrivit deciziilor publicate marti in Monitorul Oficial. 

Citeste si: Sase noi SECRETARI DE STAT, numiti in functii prin decizii ale premierului Ciolos

Adrian Baboi-Stroe este expert in politici publice, avand un masterat la London School of Economics and Political Science. Noul secretar de stat a lucrat in cadrul unor ONG-uri ca Transparency International sau Institutul pentru Politici Publice, dar si la Delegatia Comisiei Europene in Romania.

Tot marti, Anca Magdalena Chiser a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Potrivit profilului de LinkedIn, ea este din decembrie 2014 consilier personal in cadrul ministerului Economiei. Anterior, aceasta a fost consilier parlamentar in cadrul Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare a Camerei Deputatilor, timp de 10 ani.

Intre 2004 si 2005 a urmat cursurile Colegiului National de Aparare. Ea a mai lucrat ca expert in cadrul Administratiei Prezidentiale in perioada 2000-2004 si a figurat pe lista candidatilor PSD+PUR pentru un loc de deputat in 2004.


Publicat de : ---
Data publicrii: 06 Ian 2016 - 05:55
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=51713&titlu=Doi_noi_secretari_de_stat_numiti_de_Dacian_Ciolos_la_Justitie_si_Economie__un_tehnocrat_si_un_apropiat_PSD