PNL il pune pe Tudor Giurgiu presedinte la SRTv [1]

Liberalii au cazut de acord sa-l puna pe Tudor Giurgiu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.

Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a facut aceasta propunere lui Tudor Giurgiu, directorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), iar acesta din urma dandu-si oficial acceptul. Numele sau a fost des vehiculat in PNL, in ultima perioada, dupa ce conducerea partidului a renuntat, rand pe rand, la Brandusa Armanca, fosta directoare a TVR Timisoara, Rasvan Popescu, membru al CNA, si chiar la Adrian Iorgulescu, membru in conducerea centrala a formatiunii liberale si presedinte al Uniunii Compozitorilor. PNL il va trimite in CA al SRTv, ca simplu membru, pe fostul consilier prezidential Andrei Plesu, in timp ce la societatea publica de radio partidul va fi reprezentat in consiliu de jurnalistul Maria Cristea si cantautorul Ducu Bertzi. Propunerile partidelor politice pentru conducerile SRR si SRTv trebuie depuse pana marti in Parlament, candidatii urmand sa fie audiati si validati de Comisiile parlamentare de cultura pana la 27 iunie.


Publicat de : B. C.
Data publicării: 20 Iun 2005 - 08:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5165&titlu=PNL_il_pune_pe_Tudor_Giurgiu_presedinte_la_SRTv