UDMR isi pastreaza oamenii in Consiliile de Administratie ale SRTv si SRR [1]

Presedinte UDMR, Marko Bela, a respins, sambata, interpretarile potrivit carora voturile formatiunii sale in problema schimbarii presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului ar fi o moneda de schimb pentru sustinerea legii statutului minoritatilor nationale sau a proiectului construirii autostrazii Brasov-Bors. "In orice coalitie au loc negocieri, discutii, intelegeri.

De data aceasta, pur si simplu, noi am spus ca avem alte prioritati", a sustinut Marko Bela. Acesta a mai adaugat ca schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului este o discutie care poate fi amanata pentru la toamna. "Avem motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare, dupa aceea trebuie sa rezolvam problema consiliilor de conducere ale televiziunii si radioului publice, finalizand sesiunea de primavara a Parlamentului", a conchis Marko Bela. UDMR ii sustine pe oamenii sai care au facut parte pana acum din Consiliile de Administratie ale SRTv si SRR. "Am discutat in Consiliul Operativ, noi ii vom duce mai departe pe colegii care au lucrat si pana acum in consiliile de administratie si care au experienta. Este vorba de domnul Galfalvi Zsolt la televiziune si de Agoston Hugo la radio", a precizat Marko Bela.


Publicat de : Valeriu RUSSU
Data publicării: 20 Iun 2005 - 08:19
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5164&titlu=UDMR_isi_pastreaza_oamenii_in_Consiliile_de_Administratie_ale_SRTv_si_SRR