Primele șase luni de activitate a Guvernului Tăriceanu, criticate dur de PSD [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left>Vicepreședintele PSD, Mihai Tănăsescu, a comparat primele șase luni de activitate a Guvernului Tăriceanu cu ''filmul prost al începutului greoi din perioada 1996-2001", apreciind că această perioadă se caracterizează prin scăderea nivelului de trai al populației, haos legislativ, dereglarea circuitelor macro-financiare și neîncrederea investitorilor în mediul de afaceri.

Potrivit lui Tănăsescu, prin introducerea cotei unice de impozitare au câștigat doar aproximativ 350.000 de contribuabili, în timp ce restul populației a avut doar de pierdut. Liderul PSD consideră recalcularea pensiilor ''o glumă sinistră'' și a criticat Guvernul pentru ''lipsa de competență în cazul inundațiilor, a crizei din sistemul medical și a grevei ceferiștilor".

Nici pachetul legislativ privind despăgubirea foștilor proprietari dinainte de regimul comunist nu a scăpat de criticile lui Tănăsescu, Fondul Proprietatea fiind considerat de vicepreședintele PSD drept ''un al doilea FNI''.
Publicat de : ---
Data publicării: 19 Iun 2005 - 14:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5159&titlu=Primele_sase_luni_de_activitate_a_Guvernului_Tariceanu__criticate_dur_de_PSD