Emil Boc: ''Avem un Guvern de nota 8'' [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/BocEmilW60x.jpg" align=left vspace=5>Președintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Arad, că partidul pe care îl conduce va susține Guvernul împotriva moțiunii de cenzură, depusă de PSD, „Dictatura și incompetența Guvernului împotriva integrării europene a României”, semnată de 133 de senatori și deputati.

Emil Boc a spus că nu există nici o fisură în activitatea Guvernului. „În PD nu există nici un fel de discuție pentru căderea actualului Guvern. PD va susține Guvernul la dezbaterea parlamentară a moțiunii depusă de cei din PSD“, a declarat președintele interimar al PD.

Acesta a mai spus că în acest moment ar acorda Guvernului nota 8 pentru performanța realizată după introducerea cotei unice de impozitare, care, în opinia democraților, s-a dovedit a fi un real succes, dar și pentru activitatea de necontestat a ministrului Administrației și Internelor, Vasile Blaga, care a reușit într-un timp foarte scurt să revigoreze activitatea unuia dintre cele mai importante ministere. „După părerea mea, Guvernul actual are niște minusuri la activitatea din sectorul sanitar unde s-au înregistrat foarte probleme și pentru care nu s-au găsit soluțiile cele mai bune“, a afirmat Boc.

Liderul PD a mai adăugat că mai sunt probleme cu debirocratizarea unor instituții din subordinea Guvernului, care ar trebui rezolvate rapid pentru ca populația să nu-și piardă încrederea în cei pe care i-au votat.
Publicat de : Florin TOMUȚA
Data publicării: 18 Iun 2005 - 14:00
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5150&titlu=Emil_Boc___Avem_un_Guvern_de_nota_8_