Adrian Nastase: Unii dintre parlamentarii democrati au primit ordin sa voteze motiunea de cenzura a PSD! [1]

Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca unii dintre parlamentarii PD au "primit ordin" sa voteze in favoarea motiunii de cenzura depuse de fostul partid de guvernamant impotriva Guvernului.

«Nastase abereaza»

Ca reactie, vicepresedintele PD Cezar Preda a afirmat ca declaratia lui Nastase "este o aberatie". "Nici un parlamentar PD nu va vota motiunea, insa vor fi reprezentanti ai PSD care vor vota impotriva motiunii", a precizat Preda.


Propuneri catre Basescu

De asemenea, Nastase a mai precizat ca este surprins de repozitionarea PD pe partea dreapta a esichierului politic romanesc, amintind faptul ca a discutat cu fostul presedinte democrat Traian Basescu, de doua ori, despre o eventuala fuziune a PSD cu PD. Totusi, Nastase a subliniat ca este nevoie de un corespondent pentru Partidul Popular European in Romania.


«Diversiune. Nu am negociat cu PNL!»

Pe de alta parte, Nastase a precizat ca Traian Basescu vrea sa transforme PNL intr-un fel de PNTCD, pentru ca "toate elementele negative legate de guvernare sa mearga spre PNL". El a negat faptul ca ar fi discutat cu liberalii despre o eventuala colaborare pe viitor. "Este o diversiune si nu are rost sa discutam asa ceva acum", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor.
Publicat de : Bogdan Apostolescu
Data publicării: 17 Iun 2005 - 08:11
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5092&titlu=Adrian_Nastase__Unii_dintre_parlamentarii_democrati_au_primit_ordin_sa_voteze_motiunea_de_cenzura_a_PSD_