PNL va depune alta MOTIUNE de cenzura in primavara. Blaga: "Avem atatea teme, har Domnului!" [1]

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marti, ca liberalii vor depune, in urmatoarea sesiune parlamentara, o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta

.

Vasile Blaga: Vom depune alta motiune de cenzura in primavara

"Bineinteles ca noi o sa depunem o motiune de cenzura si in viitoarea sesiune parlamentara. Este rolul Opozitiei sa depuna motiune de cenzura si avem atatea teme, har Domnului! Noi avem atatea teme economice pe care le puteam evoca pentru aceasta motiune, dar nu puteam depasi aceasta faza a trimiterii in judecata a lui Victor Ponta", a mentionat Blaga, potrivit Agerpres.

El a opinat ca, pana la viitoarea motiune de cenzura, ar putea sa-si schimbe pozitia si partide care nu au sustinut demersul PNL de marti.

"Puteti sa fiti siguri ca vom depune o motiune de cenzura in primavara impotriva Guvernului Ponta. Si lucrurile pot evolua: poate ca unii dintre cei care azi il sprijina vor ajunge la concluzia ca au costuri politice prea mari in fata electoratului roman si il vor lasa in pace", a completat copresedintele PNL.

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, marti, pentru a dezbate a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Motiunea a fost respinsa, fiind exprimate 207 optiuni "pentru" si opt "impotriva", potrivit unor surse din comisia de numarare a voturilor. In paralel, liberalii au organizat un miting in Parcul Izvor, in conditii de ploaie, majoritatea participantilor purtand umbrele.

VEZI SI Victor Ponta IRONIZEAZA motiunea PNL: CLIPUL postat pe Facebook


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Sep 2015 - 05:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49629&titlu=PNL_va_depune_alta_MOTIUNE_de_cenzura_in_primavara__Blaga____Avem_atatea_teme__har_Domnului___