Mitingul PNL din Parcul Izvor a inceput, in ploaie, cu discursuri ale unor lideri liberali [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Manifestatia se desfasoara in conditii de ploaie, majoritatea participantilor purtand umbrele

. Mitingul a inceput oficial la 10:00, insa autocare care aduceau membri PNL la manifestatie au continuat sa vina in zona Parcului Izvor si dupa aceasta ora.

Participantii la mitingul PNL poarta pancarte pe care se pot citi mesaje precum "Ponta ≠ inters national", "Alege Romania, nu Ponta", "Premier mincinos", "Parlamentari, nu fiti oile lui Ponta".

De pe scena amenajata la aceasta manifestatie au luat cuvantul, pana la ora transmiterii acestei stiri, mai multi lideri PNL, intre care Cristian Busoi, Teodor Atanasiu, Anca Boagiu.

Acestia le-au multumit oamenilor ca au venit la miting pe aceasta vreme ploaiasa si au aratat ca este "o premiera in istoria UE ca un premier trimis in judecata sa nu-si dea demisia".

"Oamenii care il sustin pe Ponta sunt reprezentanti ai interesului antinational", a sustinut Boagiu.

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, marti dimineata, pentru a dezbate a patra motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

Motiunea de cenzura a PNL- "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta" este semnata de 180 de parlamentari ai opozitiei, insa, pentru adoptarea ei si, implicit, pentru demiterea Guvernului este nevoie de voturile a jumatate plus unu din numarul total al parlamentarilor, adica 276 voturi. Chiar daca toti parlamentarii liberali sunt prezenti si voteaza, ar mai fi nevoie de alte 100 de voturi. Doar UDMR si PMP au anuntat ca sustin demersul PNL, insa voturile lor sunt insuficiente.

Citeste si Perchezitii la PNL Botosani si la Consiliul Judetean, intr-un dosar de coruptie privind atribuirea de contracte Citeste si Un deputat PNL cere daramarea zidului Palatului Parlamentului Citeste si PNL: Guvernul trimite problema refugiatilor in derizoriu, insistand doar pe cote
Publicat de : ---
Data publicării: 30 Sep 2015 - 05:20
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49613&titlu=Mitingul_PNL_din_Parcul_Izvor_a_inceput__in_ploaie__cu_discursuri_ale_unor_lideri_liberali