PNL iese in strada. Alina Gorghiu: Vor fi 10.000 oameni la mitingul din Parcul Izvor [1]

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca la mitingul organizat in Parcul Izvor cu ocazia motiunii de cenzura vor participa 10

.000 de oameni, aratand ca vor fi prezenti toti parlamentarii partidului, vor fi discursuri, "ca la o motiune de cenzura in strada".

Copresedintele PNL Alina Gorghiu Foto: Facebook / Alina Gorghiu

Gorghiu, despre mitingul din Parcul Izvor: Vor fi 10.000 oameni, bucuresteni si parlamentari liberali

"Noi o sa fim aproximativ 10.000 de oameni, nu o sa avem capacitatea nici sa numaram la personal, dar inteleg ca vor veni si din Bucuresti oameni interesati sa sustina protestul nostru, vom vedea care va fi numarul final. Important este, daca 100 de oameni protesteaza pentru ceva, sa fie luati in seama si protestul lor, in opinia PNL, conteaza", a spus Alina Gorghiu.

Ea a adaugat ca vor fi prezenti la miting toti parlamentarii partidului, pana la ora 10.00, cand vor merge la Parlament pentru dezbaterea in plen a motiunii.

"Toti parlamentarii vor fi alaturi de noi la protest pana la ora 10.00, cand vom intra in Parlament pentru motiune, dar vor fi lideri ai PNL din toata tara, vor fi discursuri, luari de cuvant in Parcul Izvor, va fi o motiune de cenzura facuta in strada. Nu vor fi invitati in loja la Parlament", a adaugat Gorghiu.

Copresedintele PNL Vasile Blaga a spus ca este convins ca la miting toti colegii sai vor manifesta pasnic.

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a citit, miercuri, in plenul Parlamentului, textul motiunii de cenzura a liberalilor, intitulata "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta".

Motiunea de cenzura, semnata de 183 de parlamentari, va fi dezbatut si votat, marti, 29 septembrie, incepand cu ora 10.00.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Sep 2015 - 05:35
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49601&titlu=PNL_iese_in_strada__Alina_Gorghiu__Vor_fi_10_000_oameni_la_mitingul_din_Parcul_Izvor