Sfarsitul lumii minut cu minut [1]

Transmitem live de la sfarsitul lumii

. Nu parasiti site-ul nostru, pentru ca vom actualiza aceste informatii in fiecare ora.

Ora 7:05 - Politia Rutiera recomanda sfarsitului lumii sa foloseasca varianta DN1A, Cheia - Valenii de Munte.

/* (c)AdOcean 2003-2015, ringierro.Kamikaze.inread */ ado.placement({id: 'ado-6.BQbJ325zkW_GdYTtD1AOYYXhTlsPufOut42pyNe9X.f7', server: 'ringierro.adocean.pl' });

Ora 7:48 - UE a anuntat Romania ca pentru moment romanilor le va trebui viza pentru sfarsitul lumii.

Ora 8:00 - Buzdugan si Morar au dat deja toate glumele cu sfarsitul lumii de pe internet.

Ora 8:25 - Ion Iliescu si sotia sa Nina s-au prezentat printre primii la sfarsitul lumii organizat la Jean Monnet. Acolo, Iliescu a declarat: m-am trezit de dimineata pentru un sfarsit al lumii mai bun pentru copiii vostri, alaturi de PSD.

Ora 8:40 - Primaria din Videle l-a invitat pe Fuego sa cante de sfarsitul lumii, in fata casei de cultura din localitate, sperand ca astfel va speria apocalipsa.

Ora 8:55 - Ardelenii anunta ca la ei sfarsitul lumii vine mai greu.

Ora 9:18 - Sfarsitul lumii va avea loc la Sala Polivalenta, pentru ca la Sala Palatului canta Stefan Banica Jr.

Ora 9:35 - UDMR -ul nu va fi cooptat la sfarsitul lumii, dau asigurari liderii PSD.

Ora 9:50 - Presa sportiva din Romania anunta ca si sigur transferul sfarsitului lumii la Steaua. ”Numai sa se tunda si sa-si scoata cerceii si gata, care-i problema, ne-am inteles”, a fost citat Gigi Becali.

Ora 10:22 - Echipaje de politie din toata tara patruleaza pe strazi pentru ca sfarsitul lumii sa se desfasoare in siguranta.

Ora 10:35 - In unele sate din judetul Vaslui, oamenii stau pe marginea drumului si asteapta sfarsitul lumii imbracati in costume nationale.

10:41: Reveniri spectaculoase in clasamentele muzicale internationale: primele locuri in toate topurile sunt ocupate de piesele The Final Countdown (Europe), It’s The End Of The World (REM) si If Tomorrow Never Comes (Ronan Keating).

Ora 10:46 - Sfarsitul lumii se amana. Cercetatorii din Draganesti-Olt au descoperit o eroare in previziunile specialistilor: acestea nu tin cont de intarzierile CFR.

Ora 10:55 - Americanii au facut cozi in fata magazinelor, sa prinda ultimul model de apocalipsa, iPocalypse.

Ora 11:02 - Un barbat din Braila a fost arestat dupa ce a pacalit mai multi pensionari pretinzand ca el este sfarsitul lumii.

Ora 11:14 - Tulburari grave in viata politica. Pe deputatul Remus Cernea l-au pedepsit parintii si nu are voie sa mearga la serviciu de sfarsitul lumii.

Ora 11:45 - Ion Iliescu a cerut ca minerii sa vina sa pazeasca intrarile in Capitala.

Ora 11:59 - Doi tineri din Tulcea aflati sub influenta bauturilor alcoolice au incercat sa violeze sfarsitul lumii.

Ora 12:11 - Academia Romana recomanda folosirea Sfirsitului lumii cu i din i.

Ora 12:20 - Lorin Fortuna s-a lamurit: sfarsitul lumii chiar a fost, iar noi am fost transferati deja pe alt server al Universului.

Ora 12:30 - Soldatii de la o unitate din Targoviste au organizat un comando ca sa-l impuste pe nenorocitul asta de Sfarsitul lumii.

Ora 12:48 - Dupa ce a strigat intruna ”Sfarsiiiit” timp de 3 minute si 50 de secunde, Ilie Dobre a anuntat jenat ca sfarsitul lumii s-a anunlat pe motiv de ofsaid.

Ora 13:20 - Victor Ponta e asteptat sa soseasca la Targu Jiu, unde va taia panglica la Sfarsitul Lumii.

Ora 13:42 - Medicii va recomanda sa nu iesiti la sfarsitul lumii fara caciula si fular, deoarece e frig si s-ar putea sa raciti.

Ora 18:38 - Mai multi functionari de stat au fugit de la munca inca de miercuri, pentru ca au confundat sfarsitul lumii cu sfarsitul saptamanii.

Ora 19:00 - Exit poll! Pana la aceasta ora, se pare ca avem cea mai scazuta prezenta la sfarsitul lumii din toata istoria.

Ora 19:23 - Locuitorii din mai multe sate doljene au primit geci, fesuri si galeti cu “sfarsitul lumii”.


Publicat de : ---
Data publicrii: 29 Sep 2015 - 05:35
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49586&titlu=Sfarsitul_lumii_minut_cu_minut