Valeriu Zgonea il sustine pe Liviu Dragnea la sefia PSD [1]

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca il sustine pe Liviu Dragnea daca acesta vrea sa candideze la sefia partidului, iar daca va fi o discutie despre o eventuala candidatura a sa la functia de presedinte executiv al PSD va anunta

.

Valeriu Zgonea

"Eu sunt un membru al partidului, un soldat loial al PSD, incercand sa imi fac treaba acolo unde PSD mi-a stabilit activitatea. Daca va fi o discutie despre aceasta tema (candidatura sa la functia de presedinte executiv — n.r.) o voi spune. I-am spus colegului meu Liviu Dragnea, in momentul in care presedintele partidului si prim-ministrul si-a dat demisia, ca il voi sustine pentru aceasta candidatura daca va dori sa candideze pentru functia de presedinte al partidului. Este omul cu cea mai multa experienta in acest moment in partid, un bun cunoscator al organizatiilor locale, sa nu uitam ca a fost al doilea ca putere in partid in ultimii 10 ani", a spus Valeriu Zgonea, inainte de inceperea Conferintei Nationale extraordinare a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati, de la Palatul Parlamentului, screi Agerpres.

El a adaugat ca, daca va dori sa candideze pentru o functie in partid, va cere in primul rand votul organizatiei de Dolj de unde a plecat si unde a candidat pentru functiile de demnitate publica.

"In acest moment sunt concentrat pentru a construi in jurul lui Liviu Dragnea, pe care il sustin si care sper sa isi anunte candidatura, o echipa care sa fie performanta si care sa creeze anumite politici publice in interesul cetateanului", a mentionat Zgonea.

Intrebat daca Robert Negoita a intentionat sa candideze la presedintia PSD pentru ca Dragnea nu l-a vrut ca presedinte executiv, Zgonea a spus ca nu crede "asa ceva" si ca a avut cu primarul sectorului 3 "doar discutii pozitive pe teme de interes major".


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Sep 2015 - 08:32
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49554&titlu=Valeriu_Zgonea_il_sustine_pe_Liviu_Dragnea_la_sefia_PSD