SCANDAL la PSD Buzau. Victor Mocanu: Dragnea s-a DESCALIFICAT in ochii partidului. REACTIA sefului PSD [1]

Senatorul PSD Victor Mocanu a lansat un atac la presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, despre care a spus ca "nu are stofa sa conduca partidul" si ca "s-a descalificat in ochii social-democratilor din Buzau"

.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea Foto: mondonews.ro

Scandalul continua la filiala PSD Buzau in urma alegerii, in unanimitate, a deputatului Marcel Ciolacu in functia de presedinte, Buzau dupa ce contracandidatul sau, ex-senatorul Ion Vasile, fost lider PSD Buzau, s-a retras din cursa, acuzandu-si adversarii de frauda.

Citeste si: Liviu Dragnea, NERVOS pe cei "care vorbesc in bai sau la perdeluta": PSD o sa ii arunce afara VIDEO

In urma acestei sedinte, senatorul Victor Mocanu a inregistrat la camera superioara a Parlamentului o declaratie politica in care pre­ci­zeaza ca lucrarile Conferintei judetene de sambata "se constituie intr-una dintre cele mai rusi­noase pagini din istoria PSD Buzau si reprezinta o pata pe obrazul partidului", atat timp cat alegerea noii echipe de condu­cere a organizatiei judetene a fost "girata de un condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare si de un personaj prins in flagrant cand lua mita".

Cu aceasta ocazie, senatorul Victor Mocanu a lansat si un atac la presedintele interiamr al partidului, Liviu Dragnea.

"In opinia mea, domnul presedinte Liviu Dragnea s-a descalificat in ochii social-democratilor din Buzau si a dat dovada ca nu are stofa necesara pentru a conduce partidul (...)

Cand furi o organizatie judeteana importanta, situata in topul national in ceea ce priveste voturile aduse pentru culorile PSD, este clar ca esti dispus sa furi si tara. Presedintele Liviu Dragnea, trimisul acestuia la Buzau si actuala conducere a fili­alei judetene ne-au aratat tuturor o lipsa de caracter care risca sa afecteze major sustinerea de care ne bucuram inca in randul electoratului fidel PSD (...)

Este momentul ca, pornind de la demascarea mo­dului in care Liviu Dragnea si-a batut joc de statutul PSD intr-un fief al PSD, ranind orgoliul si mandria atator membri valorosi ai partidului, sa vedem cu totii, parlamentari, lideri si simpli membri ai acestui partid ade­varul gol–golut: la Congresul de alegeri din PSD, Liviu Dragnea trebuie sa faca un pas in spate.

Poate doi, avand in vedere faptul ca a fost condamnat de justitie, ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru un politician decent", mai spune Victor Mocanu.

CITESTE SI Liviu Dragnea, reactie dupa atacurile si retragerea lui Negoita: "Acum nu trebuie sa-l OMORAM"

Liviu Dragnea a raspuns joi acuzatiilor aduse de senatorul Victor Mocanu, spunand ca alegerile din interiorul filialei PSD Buzau nu au fost fraudate.

"Am citit si aceasta scrisoare (...) Acolo a fost un vot in acea conferinta. (...) Un candidat care a facut foarte multa vorba si care in timpul conferintei s-a retras si dupa ce s-a retras a spus ca s-au fraudat alegerile care urmau sa aiba loc. Ce sa mai faca memmbri de partid de acolo? (...)

S-au ales pe celelalte functii, cu vot transparent. Starea in organizatie este foarte buna, oamenii sunt foarte determinati sa organizeze alegerile interne", a precizat Liviu Dragnea joi dupa plecarea de la sedinta PSD.


Publicat de : ---
Data publicrii: 25 Sep 2015 - 08:32
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49545&titlu=SCANDAL_la_PSD_Buzau__Victor_Mocanu__Dragnea_s_a_DESCALIFICAT_in_ochii_partidului__REACTIA_sefului_PSD