Cu ce porecle s-au pricopsit politicienii: ?Ciocanarul?, coleg cu ?Drujbistul? si cu ?Sexy senatoarea?

Cand n-au de lucru, politicienii isi gasesc alte preocupari

. Cum ar fi sa-si dea unii altora porecle. Asa au devenit ?Sexy senatoarea? si ?Sexy pensionara? colege cu ?Dandy? si ?Ciocanarul?. Colegii ii spun Stelianei Miron ?Sexy senatoarea? Mereu pus la patru ace, ministrului Teodorovici i se spune ?Dandy? Odata ajuns pre?edintele Romaniei, Klaus Iohannis s-a ales cu porecla ?Neam?ul?. Mai nou, pe la col?urile Parlamentului i se ?Guten Tag? Maria Grecea este ?Sexy pensionara? Valeriu Zgonea are doua porecle: ?Ciocanarul? ?i ?Ajunsul? Verestoy Attila este ?Drujbistul? ado.placement({id: 'ado-DgdL75anmCiHaYjP1Zv02g45.oKx3ztSAA9o9TMQy57.x7', server: 'ringierro.adocean.pl' }); Publicitate $(document).ready(function(){ var heigCont = $('.adContent').height(); if(heigCont==0){ $('#pubincontent').hide(); } } );

Toata lumea stie cine sunt ?Bunicuta?, ?Blonda de la Cotroceni?, ?Abramburica?, ?Marinarul?. Dar de ?Ciocanarul? cu siguranta nu ati auzit. Ei bine, asa i se spune pe holurile Parlamentului unui ales cu state vechi: Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

?Ciocanarul?, aluzie la meseria sa din tinerete, cea de acar, nu este singura porecla cu care s-a pricopsit Zgonea. I se mai zice si ?Ajunsul?, aluzie la functia pe care o ocupa acum cel de-al treilea om in stat.

Cu porecle s-au ales si doua doamne venite pentru prima data in Parlament. Liberalele Maria Grecea si Stelian Miron le-au atras de la inceput atentia colegilor, care le-au gasit porecle adecvate.

Cristiana Anghel e ?Grevista?

Astfel, Miron este ?Sexy senatoarea?, iar Maria Grecea - ?Sexy pensionara?, intrucat a semnat legea prin care se maresc pensiile alesilor. Si lista continua. Cunoscut ca un tip elegant si mare cuceritor, pe deasupra, ministrul finantelor Eugen Teodorovici a fost supranumit ?Dandy?.

Nici senatoarea Cristiana Anghel nu a scapat de porecla. Colegii ii spun fie ?Grevista?, fie ?Fomista?, aluzie la greva foamei in care intrase in urma cu cativa ani.

Ei bine, lui Mircea Geoana nu i se mai spune ?Prostanacul?, asa cum l-a numit Ion Iliescu, ci ?Mihaela, Dragostea Lui?, iar ungurul Verestoy Attila a primit apelativul de ?Drujbistul?, cu referire la afacerile pe care acesta le are in domeniul exploatarii lemnului.

Odata ajuns presedintele Romaniei, Klaus Iohannis s-a ales cu porecla ?Neamtul?. Mai nou, pe la colturile Parlamentului i se ?Guten Tag?.

?E noua lui porecla. Ii zicem asa pentru ca vorbeste putin si, daca tot nu vorbeste, speram macar sa faca ceva. Sa prindem si noi ziua buna?, ne-a spus un angajat din Parlament.


Publicat de : ---
Data publicării: 21 Sep 2015 - 08:56
 

Link știre