Seful Guvernului, despre colaborarea lui Dragnea cu Opozitia: "Cat mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta" [1]

Mediafax Foto// Octav Ganea

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Seful Guvernului a observat ca Alina Gorghiu nu i-a mai cerut demisia de trei zile

.

“Este foarte bine ce face Dragnea. Cat mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta. De trei zile nu mi-a mai cerut demisia. A convins-o Liviu”, a comentat premierul Victor Ponta.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, dupa adoptarea in Camera Deputatilor a Codului Fiscal, ca este un moment de multumire pentru PNL, dar si de tristete pentru ca premierul Victor Ponta nu a votat, adaugand ca nu este nicio problema ca acesta nu crede in acest act normativ.

"Este un moment de multumire pentru PNL pentru acest Cod Fiscal, este un Cod Fiscal rezultat in urma unor consultari care s-au facut la initiativa PNL si care au dat roade. Eu le-am numit consultari fara precedent, mi-as dori sa vad ca lucrurile vor continua in aceeasi directie. Am si un moment de tristete, faptul ca primul-ministru, dupa ce s-a falit atata cu Codul Fiscal, nici macar nu a votat. Nu este o surpriza, am mai avut un asemnea moment in Parlament, cand s-a votat dublarea alocatiilor. Nu este nicio problema ca primul-ministru nu crede in acest Cod Fiscal, noi, opozitia, credem, l-am votat, l-am sustinut. Se tine un echilibru in economie, vom putea sa adoptam masuri de relaxare fiscala in continuare”, a afirmat Gorghiu.

 

Citeste si Dragnea le face programul ministrilor lui Ponta: „Inca nu au spart televizoarele”
Publicat de : ---
Data publicrii: 04 Sep 2015 - 05:58
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49323&titlu=Seful_Guvernului__despre_colaborarea_lui_Dragnea_cu_Opozitia____Cat_mai_multa_iubire_cu_doamna_Gorghiu_ne_ajuta__