Dragnea: Sunt multumit ca a fost adoptat Codul Fiscal; va duce la dezvoltarea Romaniei [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Eu sunt foarte multumit intrucat Codul Fiscal adoptat astazi (n

.r. - joi) este exact cum a fost adoptat in forma initiala, cu precizarea ca unele masuri vor fi aplicate etapizat. Dincolo de aceste masuri in care cred foarte mult, cred ca va duce la dezvoltarea Romaniei. In doi - trei ani Romania va deveni mult mai atractiva si va genera si crestere economica. Sunt multumit ca partidele parlamentare au reusit sa ajunga la un consens. Am reusit si puterea si opozitia sa trecem peste mici orgolii politice si impreuna sa ne asezam la aceeasi masa, sa aratam ca putem avea un punct de vedere comun”, a spus Dragnea.

Proiectul noului Cod Fiscal a trecut de Parlament, urmand sa fie transmis presedintelui spre promulgare, Camera Deputatilor, forul legislativ decizional, aproband, joi, legea cu 279 voturi "pentru", 8 "impotriva" si 5 abtineri.

Camera Deputatilor a adoptat anterior, in cursul diminetii, pe articole, reexaminarea Codului Fiscal, neinregistrandu-se nicio modificare fata de raportul Comisiei de buget.

Principalele amendamente la Codul Fiscal vizeaza reducerea cotei TVA de la 24% la 20% incepand de la 1 ianuarie 2016 si de la 20% la 19% incepand de la 1 ianuarie 2017, eliminarea impozitului pe constructii incepand de la 1 ianuarie 2017, cu exceptia constructiilor agricole - in acest caz eliminarea impozitului se aplica din 2016 -, eliminarea supraaccizei la carburanti de la 1 ianuarie 2017.

Citeste si Liviu Dragnea: Ma bucur ca noul lider al senatorilor este Mihai Fifor, trebuie sa tina grupul unit Citeste si Senatorii PSD, reuniune in prezenta lui Dragnea. Cine ar putea fi noul lider al grupului Citeste si Gabriel Oprea, primul lider politic de acord cu propunerea lui Dragnea
Publicat de : ---
Data publicării: 04 Sep 2015 - 05:58
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49316&titlu=Dragnea__Sunt_multumit_ca_a_fost_adoptat_Codul_Fiscal__va_duce_la_dezvoltarea_Romaniei