"PSD avea tot interesul sa i se intample ceva lui Iliescu" [1]

Referindu-se la punerea sub acuzare si implicarea fostului presedinte al tarii in procesul Mineriadei, deputatul Eugen Nicolaescu a declarat vineri, la Targu Mures, ca PSD avea tot interesul sa i se intample ceva lui Ion Iliescu.

Purtatorul de cuvant al PNL a declarat: "PNL respinge atacurile nefondate venite din partea unor membri PSD, cum ca punerea sub invinuire a lui Ion Iliescu reprezinta un episod orchestrat de actuala putere. Dimpotriva, PSD avea tot interesul sa-si spele imaginea si, mai ales, sa scape de o stare conflictuala care, in mare parte, a fost articulata prin tensiunile existente intre conducerea actuala a PSD si Ion Iliescu", a precizat Eugen Nicolaescu. Acesta a tinut sa sublinieze ca liberalii doresc ca Justitia sa-si urmeze propriile reguli. "Daca sunt semne care dovedesc ca Justitia a fost manipulata de PSD, atunci cu adevarat este indreptatita angajarea raspunderii Guvernului pe reforma Justitiei", a mai zis Nicolaescu.
Publicat de : Valeriu RUSSU
Data publicării: 11 Iun 2005 - 11:29
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4923&titlu=__PSD_avea_tot_interesul_sa_i_se_intample_ceva_lui_Iliescu__