Liviu Dragnea le cere parlamentarilor PSD mai multa eficienta in privinta initiativelor legislative [1]

"Cred ca putem sa lucram mult mai eficient

. Toate initiativele legislative ale parlamentarilor nostri, PSD, UNPR si chiar si ALDE, dar in special PSD, vor fi analizate cu mai multa atentie impreuna cu departamentele partidului, pe care le coordoneaza Rovana Plumb, cu aprobarea prim-ministrului si cu ministerele de resort, pentru ca relatia dintre grupurile parlamentare, Guvern si partid sa fie mult mai stransa", a spus Dragnea.

Acesta a reiterat faptul ca senatorii si deputatii trebuie sa colaboreze mult mai strans in aceasta sesiune parlamentara, astfel incat grupurile de la Camera Deputatilor si de la Senat sa actioneze in comun. "Nu trebuie sa avem o diferenta de abordare si este mult mai buna o relatie de colaborare, care va da eficienta mai mare actului legislativ", a precizat Dragnea.

De altfel, presedintele interimar al PSD a spus recent, in mai multe randuri, ca vrea o schimbare a modului de colaborare intre parlamentarii partidului, dar si in relatia cu Guvernul, urmand sa avanseze in acest sens un set de principii pentru senatori si deputati, pe care le va prezenta si public in aceasta saptamana.


Publicat de : ---
Data publicării: 01 Sep 2015 - 05:25
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49161&titlu=Liviu_Dragnea_le_cere_parlamentarilor_PSD_mai_multa_eficienta_in_privinta_initiativelor_legislative