Hayssam intre Opozitie si Putere [1]

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a declarat, ieri, ca omul de afaceri Omar Hayssam a avut relatii si cu alte partide, nu numai cu PSD, aratand ca in judetul Suceava acesta a fost adus de "un marcant liberal", Valica Gorea, in prezent presedintele Agentiei Nucleare.

Bejinariu a spus, intr-o conferinta de presa, ca nu este normal ca in privinta lui Omar Hayssam "lucrurile sa fie impinse numai in gradina PSD", cand, cel putin in judetul Suceava, a fost adus si intretinut de reprezentantii PNL", informeaza Mediafax. El a spus ca, pana in prezent, "cea mai importanta investitie adusa de liberali in judetul Suceava" pare a fi cea de la Best Wood Moldovita, fabrica de prelucrare a lemnului apartinand lui Omar Hayssam. Pe de alta parte, Valica Gorea a spus ca "nu e nimic adevarat" in legatura cu Omar Hayssam. "Cand a venit el la Bucovina Mineral Water eu eram plecat, fiind subprefect de Suceava. Nu aveam eu cum sa-l aduc pe Hayssam", a spus presedintele Agentiei Nucleare. "Il desfid sa aduca dovezi. Daca nu, este un mincinos", a mai spus Gorea. Valica Gorea, care a fost director al Bucovina Mineral Water, a spus, in luna aprilie, intr-o conferinta de presa, la Suceava, ca pe Omar Hayssam l-a cunoscut personal.
Publicat de : R.A.
Data publicării: 11 Iun 2005 - 11:22
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4913&titlu=Hayssam_intre_Opozitie_si_Putere