PSD ingroapa votul prin corespondenta [1]

Autor: National

Cunoscut pentru darul lui de a scoate si mortii la vot, liderul PSD Liviu Dragnea demonstreaza ca este la fel de abil atunci cand vrea sa toarne tarana peste teme care nu sunt pe placul pesedistilor

.

 

Asa se explica decizia prin care Valeriu Zgonea a fost mandatat ?sa rezolve? problema votului prin corespondenta. Desi pe masa Parlamentului exista deja o lege prin care s-ar putea institui votul prin corespondenta, Dragnea si ai lui au venit cu o alta propunere. O cale lunga si anevoioasa, care ar putea ingropa definitiv aceasta tema.

?Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost mandatat sa elaboreze un set de principii ? sigur, sa se consulte cu ceilalti colegi din Parlament ? pe care sa le inainteze Autoritatii Electorale Permanente, care, intr-un timp rezonabil, sa transmita partidelor politice parlamentare un proiect de lege care sa cuprinda aceste principii?, a anuntat liderul PSD, la finalul reuniunii Biroului Permanent National.

Ca si in cazul Codului fiscal, Dragnea sustine ca liderii partidelor parlamentare se vor intalni si vor lua o decizie politica pe forma finala a acestei legi concepute de AEP.

?De prea mult timp se discuta despre aceasta lege. Pozitia PSD e foarte clara: respectarea drepturilor romanilor aflati in afara granitelor tarii, in special dreptul la vot, si securizarea votului?, a conchis Dragnea.


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Aug 2015 - 06:24
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=49094&titlu=PSD_ingroapa_votul_prin_corespondenta