Eugen Bejinariu crede că aleșii locali ai PSD sînt supuși unor presiuni foarte mari [1]

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat, că aleșii locali ai PSD sînt supuși unor “presiuni foarte mari” din partea actualei puteri și că acțiunea de “hărțuire politică” practicată de aceasta nu face decît să îndepărteze România de obiectivul integrării europene.

“Am constatat cu stupoare noi, membrii PSD, că în continuare Alianța PNL-PD practică o prigoană asiduă a aleșilor locali ai PSD, primari și consilieri. De asemenea, în ultima perioadă au fost presiuni foarte mari pe cei care candidează din partea PSD la Berchișești - cu amenzi, amenințări, închise magazine, lucruri care nu fac parte din jocul democrației”, a afirmat Bejinariu.

În opinia deputatului, atenția Guvernului și a reprezentanților săi în teritoriu ar trebui să fie centrată pe creșterea economică și integrarea europeană.

“Noi am lăsat integrarea europeană la un pas, un singur pas mai trebuia să facă Guvernul și, în loc să se apropie, văd că se depărtează. Cancelarul austriac a cerut foarte clar să fie activată clauza de salvgardare. Este o voce care s-a ridicat împotriva României și a Bulgariei și sînt convins că vor fi și alți reprezentanți ai statelor care fac parte din Uniunea Europeană care vor face același lucru”, a mai spus parlamentarul sucevean.
Publicat de : Cristina STRUGARI
Data publicării: 10 Iun 2005 - 17:25
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4909&titlu=Eugen_Bejinariu_crede_ca_alesii_locali_ai_PSD_sint_supusi_unor_presiuni_foarte_mari