Conducerea PNL a decapitat organizatia Dolj [1]

Biroul Permanent Central al PNL a decis dizolvarea conducerii filialei doljene a partidului ca urmare a scandalurilor din sanul organizatiei.

Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca prin aceasta decizie conducerea executiva a liberalilor a dorit sa faca "pace in filiala". Nicolaescu a explicat ca Biroul Permanent Central a hotarat dizolvarea conducerii de la Dolj ca urmare a concluziilor trase de cei doi trimisi ai "centrului", deputatul Mihai Voicu si secretarul general al partidului Dan Motreanu, deplasati saptamana trecuta la Craiova. "Cei doi ne-au spus ca situatia in PNL Dolj este mai complicata. Am decis ca pentru binele organizatiei sa dizolvam conducerea", a precizat Nicolaescu. Surse din PNL au declarat ca disparitia arhivei si acuzele de furt dintre cele doua tabere au grabit dizolvarea conducerii PNL Dolj. Purtatorul de cuvant al liberalilor a mai spus ca potrivit statutului propunerile Biroului Permanent Central trebuie votate si de Delegatia Permanenta a PNL, care se va intruni in data de 24 iunie. BPC al PNL a mai decis ca alegerile pentru conducerea organizatiei sa aiba loc in cursul lunii octombrie.
Publicat de : Marius PIRLEA
Data publicării: 10 Iun 2005 - 08:27
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4880&titlu=Conducerea_PNL_a_decapitat_organizatia_Dolj