Fotoliul Primariei Sectorului 3, disputat de patru liberali [1]

"Pana miercuri seara, cand am avut o sedinta, si-a depus candidatura, din partea fostului PDL, consilierul local Inocentiu Voinea, iar din partea fostului PNL, si-au depus candidatura sau urmeaza sa isi depuna candidatura, in cursul zilei de astazi (joi - n

.r. ), viceprimarul Cristian Tudorache, fostul manager al Spitalului Caritas si fost secretar de stat, doctorul Bogdan Ionescu si Eugen Nicolaescu", a declarat deputatul PNL Florin Alexe, pentru MEDIAFAX.

Florin Alexe a mai afirmat ca lista candidatilor PNL pentru Primaria Sectorului 3 va fi inchisa, sambata, precizand ca exista posibilitatea ca si alti colegi de partid sa isi anunte intentia de a se inscrie in cursa interna pentru alegerile locale.

Lista finala a candidaturilor pentru Primaria Sectorului 3 va fi prezentata, luni, in Biroul Politic Permanent al PNL, urmand ca cercetarile sociologice pentru a determina profilul candidatului sa fie realizate incepand cu luna septembrie.


Publicat de : ---
Data publicării: 31 Iul 2015 - 05:37
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=48787&titlu=Fotoliul_Primariei_Sectorului_3__disputat_de_patru_liberali