Vineri, 31 Iulie 2015 - 05:36 AM Aleg.RO: Sebastian Ghi?a afla daca scapa de controlul judiciar. Ce a declarat deputatul

Publicat de: ---

romanialibera

Deputatul Sebastian Ghiță a ajuns in jurul orei 09 .00 dimineața la sediul Inaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), unde va afla dacă rămane sub control judiciar. 

Ghiță a declarat, referitor la faptul că a fost trimis in judecată in dosarul primarului Ploieștiului, că el a incercat mereu să nu incalce legea și să nu folosească bani publici și crede că a reușit. 

\'Nu este o situație fericită pentru niciun cetățean, să ajungă la ICCJ cu un dosar. Am ieșit din etapa polemicilor și discuților, dosarul a ajuns in instanță, in judecatori trebuie să avem incredere. In ceea ce privește echipa de baschet din Ploiești, e un lucru cu care eu mă mandresc. Imi pare rău că tot efortul din aceșt ani in aceea ce privește sportul se sfarșește aici, cu un proces. In tot ce am făcut la Ploiești am incercat să nu incalc legea și să nu folosesc bani publici. Dacă Primăria a dat bani echipei e din cauză că și ei voiau să participe la fenomen\', a explicat Ghiță. 

Citește și: Sebastian Ghiță, trimis in judecată in dosarul primarului din Ploiești

Deputatul Sebastian Ghiță a fost trimis in judecată de procurorii anticorupție in dosarul primarului din Ploiești, Iulian Bădescu, in care este acuzat de dare de mită, instigare la abuz in serviciu avand drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit și spălare de bani, potrivit unui comunicat DNA.

In rechizitoriul intocmit, procurorii arată că in cursul anului 2013, Bădescu a acordat unui club sportiv o finanțare nerambursabilă suplimentară de la bugetul local, in sumă de 1.500.000 lei. Primarul Ploieștiului ar fi făcut acest lucru la instigarea lui Ghiță și prin incălcarea prevedderilor legale. 

Citește și: Rețeaua Ghiță - Ponta de căpușat bani europeni. Incolțiți, Ghiță amenință, iar Ponta \'fuge\'

Hrana pentru caini si pisici livrata gratuit direct acasa comenteaza /* (c)


(515 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Sebastian Ghi?a afla daca scapa de controlul judiciar. Ce a declarat deputatul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.