Deputatul Nicolae Paun, in vizorul DNA [1]

Deputatul Nicolae Paun le-ar fi cerut bani cetatenilor de etnie roma pentru ca ar fi sustinut in Parlament legea amnistiei fiscale, au declarat marti, pentru Agerpres, surse judiciare

.

Potrivit acelorasi surse, deputatul le spunea cetatenilor romi ''ca a rezolvat cu legea si trebuie sa cotizeze''.

DNA a dispus un control antifrauda la SC Niky Scorpion Alcom SRL, firma care ar fi controlata de parlamentarul Nicolae Paun si la care, in urma verificarilor de marti, ar fi fost gasita o suma importanta de bani care nu poate fi justificata, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Conform surselor citate, un control similar a fost dispus si la SC Pedros Impex SRL, intr-un dosar aflat in lucru la Sectia a II-a din cadrul DNA. Activitatile de control au fost demarate marti, iar perioada avuta in vedere pentru verificari este 1 ianuarie 2014 — pana in prezent, arata sursele.

Aceleasi surse au precizat ca a fost gasita, pana la acest moment, in casieria SC Niky Scorpion Alcom SRL o suma de peste 8 miliarde lei vechi, care nu poate fi justificata.

Nicolae Paun este initiator al proiectului legii amnistiei si gratierii.


Publicat de : ---
Data publicării: 22 Iul 2015 - 05:01
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=48513&titlu=Deputatul_Nicolae_Paun__in_vizorul_DNA