Administratorii firmelor lui Sebastian Ghita, audiati la DNA [1]

Autor: Cristi Ionita

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul in care personajul principal este Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, deputatul Sebastian Ghita trece prin momente extrem de dificile

.

 

Ghita are sub control nu mai putin de 51 de societati comerciale, dar majoritatea sunt in pragul colapsului, dupa ce procurorii DNA au decis sa-i impuna sechestru asigurator.

In aceste conditii, administratorii firmelor controlate de Ghita s-au prezentat, miercuri, la DNA, pentru a solicita ridicarea sechestrului.

Liderul grupului a fost Cristian Anastasescu, nimeni altul decat cumnatul lui Ghita si cel care se ocupa de grupul de firme Asesoft. Anastasescu a tinut sa precizeze ca s-a prezentat de buna voie in fata procurorilor si s-a plans ca “sechestrul ne-a pus pe butuci”.

Ramane de vazut daca procurorii DNA vor deveni mai maleabili cu oamenii lui Ghita, in conditiile in care se vorbeste despre eventuala recuperare a unui prejudiciu de aproape 130 de milioane de lei.


Publicat de : ---
Data publicării: 02 Iul 2015 - 05:34
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=48190&titlu=Administratorii_firmelor_lui_Sebastian_Ghita__audiati_la_DNA