Sebastian Ghita, audiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie [1]

Autor: Cristi Ionita

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul in care personaj principal este Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, Sebastian Ghita a fost audiat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie

.

 

Spre deosebire de alte dati, acum, Ghita a fost audiat la solicitarea sa. Deputatul contesta sechestrul extins pe care instanta l-a aplicat in cazul sau.

“Sunt primul cetatean cu sechestrul nelimitat si in aceste conditii nu am cum sa traiesc in Romania. Nu pot accepta ideea ca sunt urmarit doar pentru ca ma numesc Sebastian Ghita”, a declarat deputatul.

Deputatul se plange ca masura nu este una normala pentru ca ea afecteaza cel putin 50 de societati comerciale pe care Ghita le controleaza.

De remarcat ca Ghita avea interdictie de a parasi Ploiestiul, dar a primit o pasuire de cateva ore pentru a putea ajunge la Bucuresti si a-si sustine punctul de vedere in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Publicat de : ---
Data publicării: 01 Iul 2015 - 05:26
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=48136&titlu=Sebastian_Ghita__audiat_la_Inalta_Curte_de_Casatie_si_Justitie