Dragnea: PSD si ALDE nu-l sustin pe MRU la conducerea SIE, ne mai gandim la noapte ce decizie luam [1]

"Am discutat si in coalitie ceea ce am discutat in Biroul Permanent National

. Si noi si ALDE ne mentinem hotararea de a nu-l vota pe Mihai Razvan Ungureanu", a spus Liviu Dragnea, la finalul discutiilor.

El a explicat ca inca nu s-a luat o decizie in privinta procedurii pe care o vor aplica parlamentarii PSD si ALDE, respectiv de a participa la sedinta, dar sa nu voteze, sau sa absenteze.

Intrebat de jurnalisti daca este dificil sa se ia o decizie, Dragnea a raspuns negativ.

"Nu e dificil, am zis sa ne mai gandim noaptea asta si sa luam decizia maine, cum e mai bine", a spus coordonatorul PSD.

Ziaristii i-au amintit acestuia ca in sedinta comuna a grupurilor parlamentare ale PSD s-a decis boicotarea sedintei., decizia fiind anuntat chiar de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, iar Liviu Dragnea a aratat ca aceasta poate fi una dintre solutii.

"Este una din variante, dar am zis sa ne gandim bine maine care e cea mai buna", a afirmat Dragnea.

Referitor la UNPR, Dragnea a precizat ca aceasta formatiune politica ramane consecventa principiilor sale si sustinerii propunerii facuta de presedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE, dar a subliniat faptul ca acest aspect nu creeaza o problema si guvernarea merge inainte.

"Nu e o problema in coalitie, nu e o problema foarte mare, in ceea priveste actul de guvernare vom fi impreuna la toate voturile care tin de actul de guvernare efectiv", a spus Liviu Dragnea, el exprimandu-si totodata speranta ca "nu vor mai aparea probleme" de aceasta natura.


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Iun 2015 - 05:31
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=48110&titlu=Dragnea__PSD_si_ALDE_nu_l_sustin_pe_MRU_la_conducerea_SIE__ne_mai_gandim_la_noapte_ce_decizie_luam