Emil Constantinescu: Departamentul Arab al Mafiei PSD, sustinut in actiuni de crima organizata! [1]

Fostul presedinte al Romaniei, liderul AP Emil Constantinescu, a declarat, in cadrul unui interviu pentru BBC, ca Justitia romana se confrunta, astazi, cu un Departament Arab al Mafiei PSD, acest lucru fiind dovedit de cazul rapirii celor trei jurnalisti.

Faptul ca Mohamad Munaf si prietenul sau, social-democratul de origine araba Omar Hayssam, au devenit peste noapte personaje centrale in dosarul rapirii confirma ipoteza ca implicarea mass-media in combaterea coruptiei nu a fost sprijinita. "Consider ca o denumire corecta pentru mafia araba ar fi Departamentul Arab al Mafiei PSD", amintind ca, "la nivelul anului 2000, deja se crease un blocaj total la nivelul mass-media pentru informatii privind persoanele implicate in ceea ce consideram mafia araba si ceea ce dumneavoastra in mod corect ati identificat ca fiind nu numai arabi, ci fiind, bineinteles, si romani", a comentat Constantinescu.

"Dar nu vorbim numai despre lumea interlopa, ci vorbim de o complicitate, de o constructie, care poarta numele de crima organizata. Cred ca aceste interviuri vor privi si alte persoane care detin date, informatii si care pot sa contribuie la lamurirea problemei, si vi l-as sugera in primul rand pe generalul Pitulescu, care in plin regim Iliescu-Vacaroiu, ca sa spun asa, a avut curajul sa instrumenteze, sa scrie si in final sa isi dea demisia din functia de sef al Politiei Romane, pentru ca s-a simtit umilit si ca profesionist, ca politist, si ca roman, de faptul ca nici unul din rapoartele sale nu era luat in considerare tocmai din cauza faptului ca exista o complicitate care mergea pana la nivelul Justitiei, Administratiei Prezidentiale, Guvernului si Serviciilor de Informatii", a conchis presedintele AP.
Publicat de : Andreea Dinescu
Data publicării: 07 Iun 2005 - 10:12
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4753&titlu=Emil_Constantinescu__Departamentul_Arab_al_Mafiei_PSD__sustinut_in_actiuni_de_crima_organizata_