Senatorul PSD de Buzău Ion Vasile neagă că ar pleca din PSD [1]

După ce săptămîna trecută mai multe informații conduceau la un posibil transfer al liderului PSD Buzău Ion Vasile la Partidul Democrat, presa de ieri a comentat pe seama variantei conform căreia senatorul ar putea trece la PNL.

Dacă în urma supozițiilor privind transferul politic al lui Ion Vasile în rîndul democraților, senatorul nu a exclus ferm, ba din contră a prezentat într-o declarație publică motivul pentru care ar trece la un moment la PD, de această dată o reacție fermă nu a întîrziat să apară.


Senatorul de Buzău, Ion Vasile și totodată liderul organizației județene a PSD a transmis ieri un comunicat de presă în care arată că nu a purtat nici un fel de discuții cu liderii locali și centrali ai PD și PNL, formațiuni vehiculate ca posibile opțiuni ale sale.

În același comunicat de presă, liderul PSD Buzău contestă și infirmă zvonurile privind retragerea sa din Partidul Social Democrat. Senatorul Ion Vasile încheie prin a specifica faptul că cităm: „rămîn în continuare alături de principiile social-democrate, rămîn membru al PSD și voi continua să-mi desfășor activitatea, conform mandatului politic ce mi-a fost încredințat”.

La sfîrșitul săptămînii trecute, președintele PSD Buzău, senatorul Ion Vasile a făcut o declarație fulminantă în care infirma zvonurile conform cărora ar fi purtat discuții premergătoare unui transfer la PD. Șeful social-democraților buzoieni preciza însă tot atunci că ar avea un motiv pentru care ar putea să treacă la PD la un moment dat iar acela este un om care la momentul de față nu mai este din păcate membru în Partidul Democrat.
Publicat de : Cristina DINULESCU
Data publicării: 02 Iun 2005 - 06:45
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=4658&titlu=Senatorul_PSD_de_Buzau_Ion_Vasile_neaga_ca_ar_pleca_din_PSD