Plecare-surpriza din viata politica: Stanisoara a anuntat ca RENUNTA LA TOT [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Mihai Stanisoara arata, intr-un comunicat transmis miercuri, ca a luat decizia de a demisiona ”atat din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputatilor, cat si din cea de membru al Partidului Liberal Reformator”

.

”Dupa o indelungata deliberare si autoanaliza, am hotarat ca drumul pe care il voi urma de acum inainte sa nu mai includa, cel putin pentru o perioada, politica de partid sau cea parlamentara. Sunt convins ca experienta si profesionalismul meu vor putea fi puse si de acum inainte in slujba unor proiecte importante, care sa vizeze dezvoltarea socio-economica a Romaniei, in context intern si international”, precizeaza Stanisoara.

El le-a multumit celor care l-au votat si care au avut incredere in el.

”Celor care m-au votat si care mi-au incredintat mandatele de membru al Parlamentului Romaniei, le multumesc si ii asigur de respectul meu si de recunostinta mea. Activitatea politica pe care am desfasurat-o a avut mereu in centru rezolvarea problemelor comunitatii pe care am reprezentat-o. Le multumesc celor cu care am avut onoarea si privilegiul de a colabora in cei 15 ani de serviciu public, administrativ si politic, atat la nivel national, cat si local. Gandurile mele bune se indreapta si catre reprezentantii mass-media, carora le urez, cu pretuire, succes si inspiratie”, mai arata Stanisoara.

Mihai Stanisoara a avut doua madate de deputat intre 2000 si 2008, iar din 2008 si pana in 2012 a fost senator. In 2012, el a fost ales din nou deputat intr-un colegiu din judetul Mehedinti.

Stanisoara a fost membru al PDL si chiar vicepresedinte al partidului si lider al grupului deputatilor democrat-liberali pana in martie 2013, cand s-a inscris in PNL, anuntand ca acest partid este singurul care "poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania".

In iunie 2014, el a anuntat ca il urmeaza pe Calin Popescu Tariceanu in Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, devenit ulterior PLR.

Citeste si Presedintele Klaus Iohannis a trimis in Parlament un nou proiect de tip „Big Brother”. Cum ti-ar putea intra SRI in calculatorul de acasa Citeste si Dupa ce au cautat in hipermaketuri PRETUL CORECT, parlamentarii au ramas cu o PROBLEMA DE CAPITAL: „Bai, nebunii aia au ajuns la sapa de lemn in Romania” Citeste si Judecator CSM: „Exista un spectacol al catuselor astazi, o placere morbida in a exhiba situatii care nu sunt conforme cu morala crestina” Citeste si Traian Basescu, despre serbarea lui Ponta: „Mai bine facea un festival ca s-au implinit 165 de zile de cand l-a batut mar Iohannis. A pierdut ca un gugustiuc” Citeste si Iohannis, baie de multime la Roma, in cea mai mare comunitate de romani din diaspora Citeste si Deputatul Bogdan Diaconu vrea ca "romii" sa devina din nou "tigani". Reactia a venit prompt: "Cam atat il duce mintea! Din punctul meu de vedere, despre idioti, numai de bine!" Citeste si Deputatul Ochi, dupa ce Comisia juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva: Nu sunt vinovat, acest lucru fiind certificat de DNA in 2014

 

Citeste si Finul lui Mihai Stanisoara a trecut de la PDL la PNL Citeste si Cum explica Basescu plecarea lui Stanisoara la PNL: "Accesul la servicii e exclus. Poate o sustinere a Masoneriei" Citeste si Hrebenciuc: Intrarea lui Stanisoara in PNL nu a starnit ecouri bune in PSD Mehedinti
Publicat de : ---
Data publicrii: 30 Apr 2015 - 05:22
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=46438&titlu=Plecare_surpriza_din_viata_politica__Stanisoara_a_anuntat_ca_RENUNTA_LA_TOT