Inca un deputat salvat de la retinere preventiva [1]

Camera Deputatilor a dat un aviz nefavorabil cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi

. Au fost 108 voturi „pentru” si 156 „impotriva” solicitarii DNA. Au fost prezenti 276 de deputati, iar 4 voturi au fost anulate, transmite B1.ro.

Comisia juridica a avizat, luni, favorabil solicitarea ministrului justitiei de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD.

Au fost inregistrate 13 voturi pentru arestarea preventiva, 4 impotriva, 5 abtineri si un vot anulat, iar pentru retinere au fost 13 voturi pentru, 4 impotriva, 5 abtineri si unul anulat.

DNA a cerut, saptamana trecuta, Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Ion Ochi, acesta fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Deputatul PSD este suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte ”cu dedicatie”.


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Apr 2015 - 05:22
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=46427&titlu=Inca_un_deputat_salvat_de_la_retinere_preventiva