Ponta, bilant la trei ani de guvernare [1]

La ora 18

.00, la Palatul Parlamentului, premierul Victor Ponta va face bilantul celor trei ani de mandat.

Liderul PSD le-a adresat parlamentarilor care au votat acum trei ani motiunea de cenzura impotriva guvernului Ungureanu, depa cadere caruia a fost instalat cabinetului USL, sa participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe, a declarat ca partidul pe care il reprezinta nu va participa alaturi de PSD la evenimentul anuntat de premier.

La randul sau, Mihai Razvan Ungureanu a scris pe pagina sa de Facebook despre evenimentul petrecut in urma cu trei ani, cand guvernul pe care il conducea a cazut printr-o motiune de cenzura.

"În urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ati infruptat lacom, asa cum ati invatat in toate guvernarile din urma (...)", a scris fostul premier.

Luni, premierul a declarat, la sediul PSD, ca isi doreste ca PNL sa nu voteze impotriva Codului Fiscal, avand in vedere ca proiectul ajunge in aceasta zi la Senat. De asemenea, a facut un apel catre membrii PNL sa nu blocheze revizuirea Constitutiei.


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Apr 2015 - 05:32
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=46360&titlu=Ponta__bilant_la_trei_ani_de_guvernare