Comisia juridica a dat raport favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi [1]

Comisia juridica din Camera Deputatilor s-a intrunit luni pentru a discuta incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi

.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi, relateaza Agerpres.

"Au fost prezenti 23 de membri ai comisiei, la retinere au fost 13 voturi 'da', 5 voturi 'nu', 4 abtineri iar un vot a fost anulat. La arestare au fost 13 voturi 'da', 4 'nu', 5 abtineri, un vot anulat", a declarat vicepresedintele comisiei, Ciprian Nica.

Vicepresedintele Comisiei Juridice a precizat ca Ion Ochi le-a cerut membrilor comisiei sa voteze atat pentru retinerea, cat si pentru arestarea sa preventiva, pentru ca are incredere in justitia din Romania.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi, vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov la data faptelor, pentru luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata.


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Apr 2015 - 05:32
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=46332&titlu=Comisia_juridica_a_dat_raport_favorabil_pentru_cererea_de_arestare_a_deputatului_Ion_Ochi