Oana Mizil si Marian Vanghelie, audiati la DNA [1]

Autor: C

. S.

Cei doi parteneri de viata au trecut pragul sediului DNA, in Joia Mare, pentru a discuta cu procurorii anticoruptie.

 

In timp ce fostul deputat Oana Niculescu Mizil a venit la Directia Nationala Anticoruptie, in jurul orei 15, insotita de avocat, primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei a fost adus, potrivit B 1 TV, cu o duba, din Arestul Politiei Capitalei, unde se afla in arest preventiv, din 14 martie, pentur a fi, cel mai probabil, audiat din nou in dosarul in care este acuzat de coruptie.

Va amintim ca Oana Mizil a anuntat, in martie, ca demisioneaza din Parlament, dupa ce procurorii au anuntat-o, la finele unor audieri ce au avut loc in ziua in care au fost facute, rpintre altele, perchezitii la locuinta lui Vanghelie, ca o suspecteaza de operatiuni de comert incompatibile cu functia de deputat. In cazul lui Marian Vanghelie, magistratii Instantei Supreme au dispus arestarea preventiva, in urma cu aproximativ trei spatamani, acceptand propunerea procurorilor DNA, care il acuza pe fostul social-democrat de abuz in serviciu, spalare de bani si luare de mita.

sursa foto: Facebook/Oana Niculescu Mizil


Publicat de : ---
Data publicării: 10 Apr 2015 - 06:05
 

Link știre   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=45957&titlu=Oana_Mizil_si_Marian_Vanghelie__audiati_la_DNA