Miercuri, 01 Iunie 2005 - 07:58 AM Aleg.RO: Operatiunea „Soc si Groaza“ in PPRM

Publicat de: Raul Balogh, L.C.

Cotidianul Corneliu Ciontu isi comanda bodyguarzi, Lia Olguta Vasilescu ia cu asalt sediul partidului. Aceasta este situatia in PPRM, un partid care vrea sa devina european. Razboiul de gherila inceput acum doua zile de tabara lui Vadim a deviat intr-o situatie de un comic care frizeaza penibilul ieri-dimineata, cind deputatul Lia Olguta Vasilescu impreuna cu citiva membri de partid au descins in sediul partidului cu intentia de a sigila dulapurile si a opri accesul in sediu al sustinatorilor lui Ciontu. A avut si o explicatie pentru acest gest. „Aseara la 12 noaptea doi membri de partid din cealalta tabara au venit la sediu si au luat cheile. Pentru asta am hotarit sa se sigileze toate dulapurile si sa se faca permanenta la sediu, zi si noapte, de catre doi parlamentari”.
Disputa in justitie

De cealalta parte, Corneliu Ciontu si-a angajat paza personala, speriat de turnura pe care au luat-o evenimentele. „Am fost pus in situatia de a-mi asigura paza personala, pentru ca ma astept si la alte chestiuni. Vor sa transforme plenara PPRM intr-un moment de linsaj politic. Aduc autobuze, autocare si va dati seama ce oameni or sa vina, ca nu or sa vina oameni de calitate”, spune Ciontu, care a facut si apel catre filiale sa ia in considerare proiectul de viitor european pe care el ca presedinte si l-a asumat, promitindu-le in acelasi timp descentralizare in cazul in care il vor sustine in confruntarea de simbata. „Ciontu mizeaza pe cei peste 250.000 de membri ai PPRM. Vadim mizeaza pe Funar, Merce sau Buruiana.“, a mai spus Ciontu in pledoaria de ieri.

Replica a venit imediat prin intermediul senatorului Gheorghe Funar, care spune ca de fapt Ciontu nici macar nu e presedinte. „Pina astazi nu exista o hotarire judecatoreasca irevocabila in privinta schimbarii denumirii partidului si a conducerii, intrucit instanta nu a validat printr-o hotarire irevocabila aceste schimbari”. Iar in toata nebunia creata, prim-vicepresedintele partidului, Dorel Onaca, crede ca totul se va rezolva.


(773 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la Raul Balogh, L.C.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Operatiunea „Soc si Groaza“ in PPRM | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56758594512939 seconds.