Liderul partidului italian Liga Nordului: "Taberele de romi ar trebui rase de pe fata pamantului" [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Romii din Italia trebuie sa aiba aceleasi drepturi si obligatii ca cetatenii italieni

. Tabere de romi nu mai exista aproape in nicio alta parte a Europei", a declarat Matteo Savini, secretarul general al partidului radical italian Liga Nordului. "Taberele de romi ar trebui rase de pa fata pamantului", a afirmat Salvini.

"Acesti oameni aleg sa aiba o viata nomada, sa se plimbe, dar sunt in unele tabere de romi de 20-30 de ani. Din punctul meu de vedere, taberele de romi sunt un model de segregare, de exploatare si izolare. Unii oameni au vile cu doua etaje in aceste tabere dar nu platesc niciun impozit", a spus Salvini.

Presedintele Camerei Deputatilor din Italia, Laura Boldrini, a calificat drept "ingrijoratoare" declaratiile lui Matteo Salvini.

 

Citeste si Profesoara de la o scoala din judetul Galati, surprinsa fumand in prezenta elevilor, in biblioteca Citeste si Marian Vanghelie, adus la instanta suprema pentru judecarea cererii procurorilor de prelungire a arestarii Citeste si Loteria Romana - prejudiciu de 100 de milioane de euro in dosarul „pacanelelor”
Publicat de : ---
Data publicrii: 09 Apr 2015 - 05:34
 

Link tire   [1] https://fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=45936&titlu=Liderul_partidului_italian_Liga_Nordului____Taberele_de_romi_ar_trebui_rase_de_pe_fata_pamantului__